Aannemer


Stalen gewalste wenteltrappen zijn veelal goedkoper dan dezelfde type trap in hout.
Uitvoering van een dergelijke stalen trap met houten leuning is voor de fabriek echter niet mogelijk.
Willem Koopman Houttechniek kan voor u elke stalen trapleuning voorzien van een mooi houten trapleuningprofiel, ongeacht de bocht of hoek die deze ook maakt!

De leuning wordt dan in ruwe vorm op locatie samengesteld en vervolgens in de werkplaats in het juiste profiel gefreesd en afgewerkt.

Informatie voor de trappenbouwer

Veel trappenmakers hebben al kennisgemaakt met Willem Koopman Houttechniek. Voor speciale trappalen, gesneden paalknoppen, gedraaide spijlen, wrongstukken en voluten is dit een vertrouwd adres!

In overleg is met wat eenvoudige middelen een spectaculaire leuning beëindiging samen te stellen die meerwaarde geeft aan de meest simpele trap. Wrongstukken (op de juiste wijze verlijmd!) kunnen vaak al vanaf de traptekening worden uitgevoerd; korte levertijden!

Voor elk type leuningprofiel zijn voluten mogelijk: het opsturen van een stukje profiel (halve centimeter dik) is voldoende; de levertijd voor twee voluten bedraagt zelden langer dan twee weken.

Willem Koopman Houttechniek levert alle typen gedraaide en gesneden houten trapspijlen.

intensieve samenwerking is aangegaan met de firma Mollema Balusters en Ornamenten in Den Haag voor de levering van replica's van de veel voorkomende ijzeren spijlen.

Meer informatie en direct contact met Willem Koopman? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Offerte